2010_12_28_9999_267

Op de mooiste dag van uw leven, wilt u er natuurlijk op uw allermooist uitzien. Het totaalplaatje moet compleet zijn, dus is het belangrijk om niet uw nagels te vergeten.

Alle gasten willen uw prachtige trouwring zien en bekijken daarbij natuurlijk ook uw nagels, en vergeet vooral niet dat er tientalle foto’s gemaakt zullen worden waarbij uw handen duidelijk zichtbaar zijn, zoals het vasthouden van het boeket en ook niet geheel onbelangrijk, bij het plaatsen van uw handtekening op de trouwacte.

Dus uw nagels dienen er op en top uit te zien!

 

Wilt u mooi verzorgde nagels, tijdloos en elegant, dan kunt u het beste kiezen voor french manicure (wit randje op vrije top van de nagel). U kunt ook kiezen voor iets opvallends door wat extra's  te maken op de ringvinger, zoals een bloemetje of diamantje.

Of haalt u alles uit de kast en kiest u voor een mooie nail art! De keuze is volledig aan u, wanneer u advies nodig heeft, ben ik er natuurlijk voor u om u te adviseren.

 

Wanneer u niet gewend bent om lange nagels te hebben, dan is het handig om 2 of 3 keer te komen voordat de bruiloft is.

Wanneer u dit niet doet en op uw bruiloft wel mooie lange nagels wilt hebben, dan voelt dit onnatuurlijk en niet prettig aan en kan zelfs als een belemmering voelen op uw bruiloft!

Doordat u langzaam aan de lengte van de nagels kun wennen, door vantevoren al te komen, kunt u  de nagels op de dag van de bruiloft  een mooie lengte geven.

Een opvulling is om de 3 weken, dus dan zou u 6 tot 9 weken voor de bruiloft  voor de eerste keer komen.

 

1 tot 3 dagen voor de bruiloft plaats ik de gelnagels bij u, zodat deze op zijn mooist eruit zien tijdens uw bruiloft.

 
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Alle foto's en teksten op deze website worden beschermd door copyright. Al het materiaal op deze website is eigendom van Nikki's Hair & Nails.